fbpx

We are all lichens

  • Dans & performance
  • În cadrul Sezonului de dans contemporan – București în mișcare, 2017

120 min.

Info

“We Are All Lichens” testează anumite limite ale imaginarului colectiv și propune depășirea granițelor care ne fragmentează percepția, spre crearea unui nou imaginar, fără necesitatea unui corespondent în realitatea imediată. În încercarea de a explora noi posibilități de relaționare și coexistență simbiotică cu mediul înconjurator, patru performeri experimentează fluid, nu atât de mult cu obiecte uzuale, materii artificiale și organice, plante, texturi, ci mai ales cu frecvențe, vibrații, energii și informații provenite de la toate acestea.

Bio
Până să se reinventeze ca Farid Fairuz, artistul Mihai Mihalcea a fost unul dintre cei mai activi din domeniul coregrafiei contemporane din România de după 1989. Între 2006-2013, a fost director al Centrului Național al Dansului din București.

Sezonul de dans contemporan – București în mișcare, 2017 este un proiect cultural  finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primaria  Generală a Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB

Un cadru performativ conceput de: Farid Fairuz
Performeri: Maria Baroncea, Mădălina Dan, Andreea David, Rui Catalo și Farid Fairuz
Suport dramaturgic: Rui Catalo

Producția
Solitude Project, Centrul Național al Dansului, Asociația Colectiv A

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mulțumiri
Olimpiu Blaj, Paul Dunca, Ruxandra Hule, Ilinca Manolache, Katia Pascariu, Mihai-Răzvan Rotaru, Simona Maria Arsu, Admina, Radu Lesevschi, Miki Braniște & echipei Colectiv A/Temps d’Images, Vava Ștefănescu, Carmen Coțofană și echipei CNDB

Mențiuni speciale

Rugăm publicul să se pregătească pentru o temperatură scăzută, comparabilă cu cea de la exterior, pe parcursul acestui performance.

Sari la conținut