fbpx

Walk inside the box, think outside!

  • Dans & performance
  • În cadrul Rezidențe, Ateliere, Producții (RAP) 2013

60 min.

Info

Thinking outside the box înseamnă a gândi diferit, într-o manieră non convențională sau după o perspectivă nouă. Fiind în strânsă legătură cu « problema celor nouă puncte » (care constă în a lega, fără a ridica creionul, 9 puncte cu ajutorul a numai patru linii drepte), expresia desemnează un mod original, creativ și astuțios de a gândi – uneori definit drept gândire laterală.

Proiectul constă în prezentarea mai multor medii (dans, instalație, foto, proiecție video, desen), combinate într-un parcurs inițiatic care ne transportă în diferite etape explicând derularea și importanța fiecăreia dintre ele. Încerc să creez un raport de interdependență între etapele care se succed. Un joc în care acestea se suprapun, se completează, se combină, fuzionează.

Evenimentul este desfășurat în cadrul programului RAP – rezidențe, ateliere, producții în sfera culturii coregrafice contemporane, organizat de Centrul Național al Dansului București

Cu
Isa Balog, Zsuzsanna Vass, Andrei Ungureanu

Co-finanțat de
Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Fabrica de Pensule

Sari la conținut