fbpx

UnShame Dance Community Jam

  • Muzică live
  • Dance jam
  • Lansare serial online
  • Intrare liberă

90 min.

Info

Miercuri seara, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Asociația Developing Art  lansează episodul pilot din seria “Sufrageria de Mişcare – Body Anatomy | Body Breakfast | Body Community”.

Ne bucurăm de un dance jam lipsit de inhibiţii pe muzica live realizată de Denis Bulborea, Alexandros Raptis şi Lala Mişosniky.

UnShame Dance, inițiat de Irina Marinescu, aduce împreună tehnici și abordări diferite ale dansului contemporan, alături de alte opt coregrafe din București, pentru cei care vor să danseze și nu au făcut-o niciodată. Ne întâlnim cu muzica live și dansul în spațiile verzi ale orașului, în spații artistice și online.

Sufrageria de Mișcare este o emisiune online care te pune în mișcare.

Aducem la tine în sufragerie  ABC-ul unui corp sănătos:  Anatomia corpului, Beneficiile mișcării de dimineață și Comunitatea oamenilor care dansează:  Body Anatomy | Body Breakfast | Body Community. Dacă dansezi ca și cum nimeni nu te vede, la tine acasă sau pe stradă, dacă ți-e urât să te miști, dar ai vrea și nu știi de unde să pornești,  hai în sufragerie ca să descoperim împreună.

Programul UnShame Dance  este dedicat celor care vor să lucreze cu resursele ascunse ale corpului pentru nu doar a trece peste constrângerile pe care le au legate de propriul corp, dar și pentru a invita dansul în viața de zi cu zi.

__
Numărul maxim de participanţi la eveniment este de 30 persoane. Pentru acces la eveniment este nevoie de certificat verde COVID.

Despre echipă

Denis-Ștefan Bolborea are 31 de ani și este performer, coregraf şi sound designer. Îl preocupă relația dintre voce și corp, se dezvoltă în paralel ca solist vocal și beatboxer, și se implică în diverse proiecte în care se plasează la intersecția dintre aceste roluri.

Născut în 1989 în Grecia, Alex Raptis lucrează în domeniul artelor spectacolului. Principalele sale arii de interes sunt regia de teatru, light design-ul și compoziția muzicală. Licența în Artele Spectacolului a obținut-o la UNATC “I.L.Caragiale” în 2012, iar apoi a urmat Masteratul de Sound & Light Design din cadrul aceleiași universități.

Lala Mişosniky este este artist sonic şi performer. Îi place la nebunie să experimenteze şi să creeze lumi fantastice din field recordings şi este fascinată de universul plantelor.

Parteneri
Centrul Național al Dansului, Linotip, Centru Independent Coregrafic

Parteneri media
Radio România Cultural, BookHub, IQads, Zeppelin, Ziarul Metropolis

Un proiect al Asociaţiei Developing Art

UnShame Dance este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Conţinutul acestui proiect nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Body Anatomy face parte din CORP, proiect finanțat de Ministerul Culturii.

Sari la conținut