fbpx

Umbre, ritmuri și poveşti – curs de teatru de umbre, muzică și mișcare (3-5 ani)

Cu George Turliu, Smaranda Găbudeanu
  • Atelier

Din 16 septembrie 2015

Miercuri, în intervalul orar 17:30 – 18:30

Info

Copiii dansează, cântă la instrumente muzicale, ascultă şi spun poveşti printre lumini colorate şi pânze pe care îşi descoperă umbrele  proiectate. Află cum umbra corpului lor îşi poate schimba forma sau dimensiunea, se poate multiplica sau compune cu umbrele altor copii sau cu elemente de costum pentru a crea noi personaje şi pentru a face povestea şi mai interesantă. Învaţă apoi să mânuiască siluete colorate, mici personaje care trec prin fel de fel de întâmplări inventate chiar de ei. Cursul este recreativ şi distractiv, stimulează creativitatea şi dezvoltă abilitatea de a învăţa, simţul artistic, cultura muzicală, abilităţile de comunicare şi relaţionare ale copiilor.  

George Turliu are o experienţă de peste 10 ani în realizarea de activităţi educative şi ateliere de lucru interactive pentru copii. Pe parcursul acestei perioade a organizat numeroase astfel de activităţi în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă, muzee şi asociaţii nonguvernamentale.  

Smaranda Găbudeanu a absolvit în 2007 UNATC “I.L. Caragiale”, secţia Arta actorului mânuitor de păpuşi şi marionete. Are o experienţă variată în teatru, dans şi performance. A susţinut şi a participat la ateliere de teatru, dans şi păpuşi în Bucureşti, Varşovia, Lublin, Benevento, Cardiff.

Modul I: 16, 23, 30 septembrie şi 14, 21 octombrie
Modul II:  28 octombrie şi 4, 11, 18, 25 noiembrie  

Taxă de participare:
• 200 lei/ modul (5 ședințe);
• 150 lei/ modul (5 ședințe) – pentru a doua înscriere (frați);
• 60 lei/ şedinţă.

Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea modulului la adresa şi se consideră valide după achitarea taxei.

Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a modulului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu.

Sari la conținut