fbpx

Trepidații/ Antigen/ Ora perfectă

  • Teatru
  • Seara de teatru queer PERLE, PARADOXURI ȘI EXTAZ, parte din proiectul Triumf Amiria. Muzeul Culturii Queer
  • Eveniment găzduit
  • Intrare liberă pe bază de rezervare

60 min.

Info

Trei texte de teatru scrise și performate de autorix transgen și non-binarix – ficțiuni pornind de la realități trăite, realități posibile din ficțiuni visate și tot ce există între.

Este cea de-a treia reprezentație a acestui queer active performance de Iris Horomnea, Dani Prisăcariu, Ceza Bularca și regizat de Bogdan Georgescu. Acesta a fost realizat în urma atelierului de autoreprezentare pentru persoane trans și non-binare, organizat de Triumf Amiria și desfășurat în vara lui 2021.

De: Iris Horomnea, Dani Prisacariu, Ceza Bularca
Regia: Bogdan Georgescu
Scenografia: Irina Gâdiuță
Muzică: Alex Bălă

Cu
Iris Horomnea, Dani Prisacariu, Ceza Bularca

Producția
Asociația O2G

TRIUMF AMIRIA. Muzeul Culturii Queer [?] este un proiect de recuperare a producției culturale queer din ultimii 20 de ani care se axează pe trei direcții: literatură, arte vizuale și arte performative.Proiectul MozaiQ realizat în parteneriat cu Muzeul Național de Artă Contemporană și Centrul de Teatru Educațional Replika propune, de-a lungul anului 2021, o serie de evenimente menite a sublinia importanța culturii queer în ultimele decenii, dar și a încuraja producția culturală nouă prin expoziții, ateliere, tururi ghidate, spectacole de teatru și performance-uri, lecturi publice și evenimente de networking.Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA

Sari la conținut