fbpx

The Institute of Change

  • Dans & performance

105 min.

©Alina Ușurelu

Info

THE INSTITUTE OF CHANGE sau Institutul Schimbării are o tradiţie de peste 25 de ani în domeniul operaţiilor de schimbare de sex in România. Activând non-stop pe acest profil, în aceste timpuri noi, dar neuitând trecutul, clinica a reușit să-și debarbarizeze metoda schimbându-și ușor caracterul. Deși cu un vast istoric în domeniu, THE INSTITUTE OF CHANGE sau Institutul Schimbării este acum împotriva metodelor chirurgicale și intervenţiilor medicale. Clinica ofera servicii de reeducare sexuală, tratament hormonal și reprocesare de gen prin noi intervenţii: expunerea totală scenică, dansul, performanţa de gen, playback, cross dressing-ul, etc.

Evenimentele de prezentare ale THE INSTITUTE OF CHANGE sau Institutul Schimbării nu sunt simple spectacole cu public, ci platforme sociale cu aspect dinamic și de divertisment în jurul corpului, sexului și a schimbării în general a lumii.

Sub conducerea strictă a Dr.Pissadora Duncan institutul se deschide public în cadrul acestor întâlniri de socializare prin corp și dorește să dezvolte un public informat și de ce nu să racoleze noi pacienţi.

Paul Dunca s-a născut în Bucureşti unde continuă să trăiască şi să muncească. După ce a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film I.L.Caragiale – secţia Coregrafie şi masterul de Scriere Dramatică în cadrul U.N.A.T.C., a încercat să nu spună niciodată ‘NU’. Acesta este şi motivul pentru care munca sa are un caracter eclectic și include o expresie cât mai diversă : de la chelnerie la propria emisiune pe MTV, de la artă comunitară şi go-go la reprezentarea României ca performer la Bienala de Artă de la Veneția, de la articole în reviste glossy şi rolurile în filme locale la spectacole prezentate la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti și pe scena din Judson Church, New York. Una peste alta, el este fericit atunci când se poate face util.

Conceptul: Paul Dunca
Conceptul și coregrafia: Carmen Coțofană, Paul Dunca, Maria Mora, Ada Mușat, Cristian Neagoe, Dionisie Lupu

Data premierei
22.05.2014

Producția
Centrul Național al Dansului București

Presa

Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume / Revista Arta
Cian McConn
Link

Sari la conținut