fbpx

The Great Scheme Of Things – Lansare Album

  • Intersecții

75 min.

Info

Formația Fierbinteanu susține, vineri, 23 Nov. 2018, la Centrul Național al Dansului – Sala Stere Popescu, de la ora 19.30, un concert – performance care marchează lansarea albumului The Great Scheme Of Things.

Evenimentul va cuprinde piese de pe album precum și alte secvențe sonore, prezentate sub forma unui concert-performance conceput și realizat de Gabriela și Cristian Fierbințeanu împreună cu coregrafele Smaranda Găbudeanu și Cristina Lilienfeld, de la PETEC .

Muzica de pe album a fost compusă, înregistrată și produsă în ultimii trei ani, timp în care “The Great Scheme Of Things” a fost prezentat ca spectacol de dans contemporan în festivaluri de gen. De asemenea, au fost lansate sub formă de videoclip trei dintre piesele de pe album.

Corporate America: https://vimeo.com/259990580
Adore: https://vimeo.com/270212000
Rescue: https://vimeo.com/275652602

Fierbinteanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (computer, bass, voce). Formația a realizat mai multe albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Berghain etc). Producțiile Fierbințeanu au fost prezentate și premiate în festivaluri de dans contemporan, film și creație audio.
https://fierbinteanu.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/fierbinteanu

Presa
„Splendizi și, da, fac parte din elita aia a muzicienilor made in RO care sunt perfect capabili să construiască un show și din vizual și din muzică și din prestație scenică. Un duo artistic care, sincer, merită fascinație totală.” – Art7

“Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România.” – Dilema Veche

“Cel mai ciudat și experimental duo din muzica electronică românească.” – VICE România

“Duo-ul psihedelic electronic al României.” – Stereo Beasts

Sari la conținut