fbpx

The Great Scheme of Things – a puzzle by Fierbințeanu

  • Concert & performance

45 min.

©Alina Ușurelu

Info

Un faimos realizator american de filme spunea recent că toate preocupările oamenilor sunt ridicole, dat fiind că lumea va dispărea, mai devreme sau mai târziu. Văzute din perspectiva miliardelor de ani ai Universului, zbaterile, credințele și iluziile unor oameni sunt hilare și penibile, susținea regizorul. Însă cum se poate ști ce este important și ce este hilar în marea schemă a lucrurilor? Intră afirmația vedetei, la rândul ei, în categoria iluziilor ridicole? Cine decide, în marea schemă a lucrurilor, care sunt credințele și iluziile ok și care sunt cele ridicole? Ce este, până la urmă, Marea Schemă a Lucrurilor?

The Great Scheme Of Things este noul album Fierbinţeanu, prezentat în avanpremieră, sub forma unui spectacol. Este un puzzle de sunet, text, imagine și mișcare.

Muzica: Gabriela Fierbințeanu, Cristian Fierbințeanu
Light design: Alexandros Raptis
Sound design: Cristian Fierbințeanu
Video: Cristian Fierbințeanu

Cu
Gabriela Fierbințeanu, Cristian Fierbințeanu

Bio
Fierbințeanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (voce, computer, instrumente). Formația activează în București, a realizat mai multe albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Kantine am Berghain etc).

Sari la conținut