Teren de dans

  • Dans & performance
  • One to all

50 min.

©Alina Ușurelu

Info

Din motive independente de noi, spectacolul programat pentru 25 martie se amână pentru o dată pe care o vom anunța cât de curând. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri provocate de aceasta situatie! Pentru aceia dintre Dvs care şi-au cumpărat bilet, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail . Mulțumim pentru înțelegere!

”În Teren de Dans relația corpului meu cu muzica, relație care de ceva vreme se cerea explorată în detaliu, se materializează, e palpabilă, iar fizicalitățile noastre se întâlnesc și se penetrează. Terenul de dans e spațiu, spațiul e corp, corpul e muzică, muzica e spațiu, muzica e corp, corpul e teren de dans”. (Mihaela Dancs)

Teren de Dans are și o versiune one to one care chestioneza poziția șezandă a spectatorului și transferul energetic, kinestezic, afectiv dintre performer și acesta.25

Bio
Mihaela Dancs dansează în teatre, apartamente, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans, poduri, muzee din Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Viena, Stockholm, Frankfurt, Cluj sau Tokyo. Colaborează cu Cătălina Gubandru, Mădălina Dan, Florin Flueraș, Paul Dunca, Carmen Coţofană, Vava Ștefănescu, Rui Catalao, Cosmin Manolescu, Zan Yamashita, Doris Uhlich, Andreea David. În 2016 inițiază Totul Pentru Endorfine.

Conceptul și coregrafia: Mihaela Dancs
Light design: Ionuț Cherana
Sound design: Marian Cîtu

Cu
Mihaela Dancs

Producția
Centrul Național al Dansului București (CNDB)

Mulțumiri
Iulia Sima, Andreea Novac, Simona Ghiță, Cristina Grigore, Mădălina Dan, Diana Preda, Ioana Istrate, Andreea David, Carmen Coțofană, Mihai Dragomir, Virginia Negru, Jean Lorin Sterian.

Sari la conținut