fbpx

Technologies of Love – artist talk cu Ania Nowak

  • Artist talk
  • Intrare liberă
  • În cadrul Festivalului News from Polska #3

120 min.

Info

După cele două reprezentații de la CNDB, pe 3 aprilie Ania Nowak va susține un artist talk la tranzit.ro/București, în care va prezenta o parte din documentare și va vorbi despre felul în care această cercetare artistică a dus la crearea mai multor piese de performance live.

Ania Nowak privește iubirea din perspectiva unei categorii politice. Presupunând că iubirea poate avea un potențial critic în ce privește relațiile de putere existente și noțiunile despre intimitate, ea crede că iubirea este o practică de improvizație, empatie și generare de înțeles. În această cercetare, Ania se concentrează pe aspectele teoretice și practice ale iubirii așa cum o cunoaștem astăzi pentru a se gândi la modurile în care ne petrecem timpul, colaborăm și lucrăm împreună.

Bio

Ania Nowak coregrafiază corpuri, limbaje și situații. În prezent este interesată de iubire ca practică de a (nu) înțelege și dans ca fenomen vizual. Lucrările ei au fost prezentate, printre altele, la Sophiensaele și AdK din Berlin, Het Veem din Amsterdam, Nowy Teatr din Varșovia și Kulturhuset din Stockholm. Ania a fost artistă rezidentă la Zamek Culture Centre din Poznań și a co-creat o coregrafie în masă pentru ceremonia de deschidere a unui eveniment sportiv din Baku, Azerbaidjan. A primit o bursă Emerging Artists de la Senatul Berlinului în 2017 și o bursă DanceWeb la ImPulsTanz Festival din Viena în 2014.

Cu
Ania Nowak

Sari la conținut