fbpx

Sound Bloom Combo

  • Concert

60 min.

Info

Isak Hedtjärn cântă și se împrietenește cu Diana Miron și Bogdana Dima în Stockholm în toamna lui 2017 iar acum vine să viziteze România pentru prima dată, pentru un concert special găzduit de Centrul Național al Dansului București. Isak este un clarinetist inventiv, cu multe inițiative importante în ceea ce privește scena suedeză din ultimii ani. A colaborat deja cu sute de muzicieni, printre care Phil Minton, Mats Gustafsson, Magda Mayas, și face parte din grupurile Festen și noua ediție a Fire! Orchestra.

Bogdana Dima cântă la pian și a dirijat cor sau ansamblu contemporan. A colaborat cu Game Percussion Ensemble, Compania de Teatru Labirint, Dalpofz, Vladimir Lakatos, Marie Trottman, Diana Rotaru, Irinel Anghel.
Din 2015 face parte din PFA Orchestra, un grup de lucru para-academic și independent pentru cercetare în muzică.

AND THEN THIS reunește 4 dintre cei mai activi muzicieni ai noii scene de muzică contemporană românească:

Sian Brie (chitară electrică), Diana Miron (voce / vioară), Laurenţiu Coţac (contrabas) şi Daniel Stanciu aka Minus (no input mixer)

vin din background-uri contrastante, colaborează cu grupări internaționale și nume importante din lumea muzicii spectrale, a jazz-ului liber și a muzicii improvizate.

Cei patru folosesc compoziţia spontană și caută experienţe sonor-senzoriale.

Unde uneori aspre, seci sau armonii spontane deconstruiesc memoria auditivă a ascultătorului.

E un discurs intuitiv, structural şi în coeziune constantă cu spaţiul viu al prezentului.

Cu
Sian Brie (chitară electrică), Diana Miron (voce / vioară), Laurenţiu Coţac (contrabas) şi Daniel Stanciu aka Minus (no input mixer)

Sari la conținut