fbpx

Sexodrom

  • Teatru
  • +16

90 min.

Info

Privește Sexodrom ca pe o răzvrătire.

De a aduce în spațiul public povești private și narațiuni intime. De a-ți spune istoria cu voce tare atunci când nimeni nu vrea să o audă.

Gândește-te la Sexodrom ca la o declarație politică de dragoste.

De a ne spune unele altora că viețile noastre și sexualitatea noastră pot fi o călătorie plăcută, dar mai ales sigură,oricine am fi, orice vârstă am avea, orice gen, orientare sexuală, din orice mediu social sau profesional am veni.

Uită-te la Sexodrom ca la o invitație către o mare demascare.

Care sunt poveștile #metoo din România despre care nu afli niciodată nimic, despre care nu ajungi să citești pe internet? E momentul ca acestea să fie spuse asumat și fără ocolișuri.

Împreună cu regizorul și dramaturgul Bogdan Georgescu ne-am propus un spectacol curajos și seducător prin care deconstruim tiparele teatrale clasice și în care chestionăm printr-un discurs performativ cum structurile sociale și politice ne influențează viața privată.

Când lumea e o scenă în care retorica nesiguranței și a fricii ne modelează din ce în ce mai mult privirea asupra vieții, venim cu o contrapropunere: aceea de a ne celebra senzualitatea și apartenența la comunitatea queer si minoritatea romă.

Regia: Bogdan Georgescu
Scenografia: Irina Gâdiuță
Coregrafia: Paula Dunker
Muzica: Alex Bălă

Cu
Mihaela Drăgan, Zita Moldovan, Oana Rusu, Raj Alexandru Udrea, Antonella Lerca Duda, Nicoleta Ghiţă

Producția
Giuvlipen

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Presa

Șase personaje în căutarea sinelui / Scena9
de Oana Stoica
https://www.scena9.ro/article/sase-personaje-in-cautarea-sinelui

Sari la conținut