fbpx

Repere

Atelier
Cu Andreea Belu

Luni, 8 februarie 2016 – vineri, 12 februarie 2016
19:00-21:00

Info

Cele cinci întâlniri vor oferi repere tehnice de bază pentru amatorii care vor să devină interpreți de dans contemporan şi pentru cei pasionați de exprimarea corporală prin dans.

De la orientarea în spațiu, echilibrul static şi dinamic, coordonarea corporală, claritatea mişcărilor, până la teme date spre improvizație sau comprimate în fraze de mişcare, o să experimentăm luarea de decizii, responsabilitatea propriului corp şi a corpurilor-partenere din spațiul de dans. Lăsăm deoparte tot ceea ce credem despre un corp perfect, tot ce credem că ar fi greşit sau corect la propriul corp, obişnuințele corprorale şi ideea că, oricât de mult ne-ar plăcea, nu putem dansa pentru noi şi pentru cei care ne privesc.

Atelierul este destinat celor cu o condiție fizică bună, care au mai experimentat până acum dansul contemporan sau alte forme de dans, indiferent de vârstă sau greutate.

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiințele Comunicării la Universitatea din Bucureşti şi Facultatea de Teatru – secția Coregrafie- în cadrul U.N.A.T.C “I.L.Caragiale” Bucureşti. A urmat programul de Master în coregrafie în cadrul aceleiaşi universități.
Predă dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates şi Yoga de peste 8 ani. De-a lungul dezvoltării personale, a colaborat ca student, performer, coregraf şi profesor cu Centrul Național al Dansului Bucureşti, Teatrul Național Bucureşti, Teatrul Odeon, Asociața 4culture, Fabrica de Pensule, The workshop Foundation (Ungaria), North Karelia College (Finlanda).
Andreea concepe şi implementează proiecte sociale cu privire la vizibilitatea ş rezolvarea problemelor sociale (discriminarea) prin metode artistice, lucrând ca voluntar în cadrul rețelei internaționale Roots&Routes .
Mişcarea, dansul şi teatrul reprezintă pentru ea o cale directă şi sinceră de a ajunge la oameni.

Prețul unui atelier este de 280 lei, se achită înainte de începerea atelierului. Înscrierile se fac pe adresa .

Pachete de participare:
• 280 lei/ 1 atelier/ 5 ședințe + bonus 1 spectacol CNDB cu preţ redus;
• 500 lei/2 ateliere/10 ședințe + 2 spectacole CNDB cu preț redus;
• 750 lei/3 ateliere/ 15 ședințe + 3 spectacole CNDB cu preț redus;
• 1000 lei/4 ateliere /20 ședințe + 1 spectacol gratuit CNDB

Sari la conținut