fbpx

reCreație coregrafică originală (CCO)

  • Dans & performance
  • În cadrul evenimentului MaiCNDB

50 min.

Info

CCO este imprevizibil de previzibil, disciplinat de indisciplinat, captivant de plictistior, indisciplinat de disciplinat, previzibil de imprevizibil, plictisitor de captivant, fantastic de real si exagerat.
CCO încearcă să genereze privitorului o vastă aventură imaginativă, folosind resurse minimale, pentru a explora granița dintre ceea ce se transmite din spațiul performativ și ceea ce este receptat de către public. Spectacolul explorează efectele acțiunilor asupra percepției privitorului, plasându-se în afara căutării unui subiect anume. CCO se construiește printr-o defragmentare și decontextulaizare a unor elemente din zona de artă a spectacolului, elemente recontextualizate și recompuse într-o nouă formulă.

Cristian Nanculescu (n.1984) trăiește si lucrează în București. A absolvit Cartografia la Universitatea din București iar din 2005 a început să lucreze in mediul artele performative, în paralel continuând să facă hărți până in 2011. Proiectele cu care a colaborat au fost prezentate la CNDB, Fabrik Potsdam-Germania, Troia Theatre Festival-Italia. Din 2007 este implicat ca performer în diferite spectacole de teatru-dans, ce au fost prezentate în București, Shanghai, Frankfurt, Paris, Sofia, Londra, Chișinău, Lisabona, Brussels. În 2013 si 2014 a participat în proicte performative de lungă durată si artă vizuală, performând în cadrul Bienalei de Artă de la Veneția și în Muzeul Lehmbruck din Duisburg, Germania.

Conceptul si coregrafia: Cristian Nanculescu
Design grafic: Cristian Nanculescu
Light design: Alexandros Raptis
Muzica: Cătălin Lungu
Invitat special: Silberman Beri

Cu
Laura Andrei, Cristian Nanculescu, Diana Spiridon, Vlad Udrescu, Marin Voica

Mulțumiri
Sandra Mavhima

Cu sprijinul
Centrul National al Dansului Bucuresti

Sari la conținut