fbpx

RAP 2014: Dans contemporan în lucru. De la gând la realitate

Cu Miki Braniște
  • Curs

22, 24 iunie 2014, 10.00 – 13.00 și 15.00 – 18.00

Info

Într-o lume ideală Artistul face artă iar Producătorul îi crează condițiile să o poată realiza. În lumea reală amândoi lucrează să creeze un context favorabil dezvoltării unui nou proiect, alteori Artistul este propriul Producător. Vom încerca să identificăm rolul Producătorului în raport cu munca Artistului, să creăm un moment de vizibilitate pentru munca invizibilă ce face posibil accesul la artă.

Programul de cursuri este deschis atât producătorilor selectați pentru programul de rezidențe, cât și altor participanți care doresc să beneficieze de ghidajul și formarea unor manageri culturali cu vastă experiență pe scena artelor spectacolului. Cursurile sunt construite în jurul unor teme relevante pentru formarea tinerilor manageri culturali, urmărind să pună bazele înțelegerii rolului producătorului de dans contemporan și să construiască abilități și cunoștințe utile pentru acest domeniu specific.

Calendar cursuri

17 iunie 2014 – data limită de primire a înscrierilor
19 – 21 iunie 2014 – curs mediere culturală și comunicare cu Isabelle Danto
22 – 23 iunie 2014 – curs management de proiect cu Cristiana Vlad
22, 24 iunie 2014 – curs producție de spectacol cu Miki Braniște

Miki Braniște este la bază manager cultural și s-a dezvoltat profesional ca și producător de spectacole și curator al Festivalului TEMPS D’IMAGES de la Cluj. Este interesată de artă că factor de dezvoltare al comunității în care activează. Preocupată de transformările economice și social-politice care traversează societatea globală, se implică în proiecte culturale alături de artiști inspirați de imaginea timpului nostru.

Costul cursurilor este de 50 lei / zi. Plata se va efectua în ziua începerii cursurilor, la Fabrica de Pensule – sala RAP (etaj II)
Pentru rezidenții selectați în cadrul programului RAP 2014 accesul este gratuit și obligatoriu.

Dacă doriți să participați la cursuri, vă rugăm să vă anunțati intenția la adresele de email și împreună cu un CV de maxim 2 pagini. Vă rugăm să specificați cursurile la care doriți să participați.

Termen limită de înscriere: 17 iunie 2014

Parteneri
Colectiv A

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut