Managementul proiectelor. Proiectul – un vis cu termene de realizare
Cu Cristiana Vlad
22 – 23 iunie 2014, 10.00 – 13.00 și 15.00 – 18.00
Info
Cursul îmbină abordarea structurată a fiecărei etape a unui proiect cu exemple concrete, exerciții interactive, schimb de experiență și lucru în echipă.
Acesta combină materialele de managementul proiectelor cu instrumente folosite în mod curent și are ca finalitate înmânarea unui set de instrumente de managementul proiectelor ce pot fi folosite de participanți imediat în activitatea lor.
Obiectivele cursului de management al proiectelor pot fi rezumate astfel: Oferirea unei abordări unice și structurate a proiectelor;
Furnizarea instrumentelor, metodelor și formularelor standard utilizate în cadrul proiectelor
Furnizarea unui punct de referință pentru oricine este interesat de inițierea și/sau managementul proiectelor
Optimizarea planificării și utilizării resurselor aferente proiectelor
Asigurarea derulării și controlul proiectelor într-o manieră standard în măsură să producă schimbările solicitate și implementarea acestora.
Programul de cursuri este deschis atât producătorilor selectați pentru programul de rezidențe, cât și altor participanți care doresc să beneficieze de ghidajul și formarea unor manageri culturali cu vastă experiență pe scena artelor spectacolului. Cursurile sunt construite în jurul unor teme relevante pentru formarea tinerilor manageri culturali, urmărind să pună bazele înțelegerii rolului producătorului de dans contemporan și să construiască abilități și cunoștințe utile pentru acest domeniu specific.
Calendar cursuri
17 iunie 2014 – data limită de primire a înscrierilor
19 – 21 iunie 2014 – curs mediere culturală și comunicare cu Isabelle Danto
22 – 23 iunie 2014 – curs management de proiect cu Cristiana Vlad
22, 24 iunie 2014 – curs producție de spectacol cu Miki Braniște
Cristiana Vlad a absolvit Facultatea de Litere din București; Academia de Teatru și Film din București și un Master în Artă teatrală. Are stagii de practică teatrală, management și marketing cultural, dezvoltare organizațională, planificare strategică și strategii de dezvoltare locală. A coordonat proiecte în domeniul industriilor creative și promovarea și conservarea patrimoniului cultural în Germania, Olanda, Polonia, Danemarca, Belgia, Bulgaria, Slovenia, Marea Britanie, Italia, Spania, Irlanda și Suedia. Este formator în domeniul educației adulților și aplicației învățării permanente. A fost expert consultant și evaluator în cadrul AFCN și a Mecanismului Financiar Norvegian și EEA. Actualmente asigură asistența managerială la Muzeul Municipiului București.
Costul cursurilor este de 50 lei / zi. Plata se va efectua în ziua începerii cursurilor, la Fabrica de Pensule – sala RAP (etaj II)
Pentru rezidenții selectați în cadrul programului RAP 2014 accesul este gratuit și obligatoriu.
Dacă doriți să participați la cursuri, vă rugăm să vă anunțati intenția la adresele de email și împreună cu un CV de maxim 2 pagini. Vă rugăm să specificați cursurile la care doriți să participați.
Termen limită de înscriere: 17 iunie 2014
Parteneri
Colectiv A
Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.