fbpx

Prezentare finală RAP – rezidenţe, ateliere, producţii

  • Dans & performance
  • Discuții publică
  • În cadrul Rezidențe, Ateliere, Producții (RAP) 2013
  • Intrare liberă

Info

Dacă vreți să cunoașteți procesul din spatele unui flashmob de dans contemporan, dacă vă interesează să aflați un răspuns posibil la întrebarea ce ne face să mergem mai departe, dacă vreți să vă raportați în alt mod la dans, nu doar vizual, atunci prezentarea RAP nu este de ratat. Vom vorbi relaxat despre problema absenței spațiilor de producție de dans și despre cum pot fi contracarate efectele acestei stări de fapt, despre ce înseamnă o rezidență artistică, despre nevoile artiștilor în acest moment și care sunt structurile care pot veni în întâmpinarea lor.

La discuții și prezentări vor participa artiștii Vava Ștefănescu, Mihai Mihalcea, Attila Bordas, Cătălina Gubandru și Alexandra Gîrbea și partenerii noștri de la Fabrica de Pensule Cluj Napoca – Kinga Kelemen (GroudFloor) și Nicoleta Braniște (Colectiv A).

Programul RAP a fost creat de CNDB în parteneriat cu Fabrica de Pensule din Cluj Napoca și a avut ca scop sprijinirea a cinci noi proiecte artistice, susținerea de ateliere și organizarea de prezentări publice la Cluj Napoca / Fabrica de Pensule, în perioada iunie-octombrie 2013, lărgind astfel oferta programelor culturale și punând bazele unor programe culturale pe termen lung.

În perioada iunie-octombrie la Fabrica de Pensule din Cluj Napoca au lucrat:
Attila Bordas Workshop & Flashmob
Florin Flueraș Dead thinking
Alexandra GîrbeaHeight Sense
Cătălina Gubandru What makes all of uș go further
Isabela Balog Walk inside the box/think outside!

Cu
Vava Ștefănescu, Mihai Mihalcea, Attila Bordas, Cătălina Gubandru, Alexandra Gîrbea, Kinga Kelemen, Nicoleta Braniște

Finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Fabrica de Pensule (Cluj Napoca)

Parteneri media
Artclue, Hipmag, Online Gallery, Liternet.ro, Ginger Group, Modernism.ro; SUB25.ro, Vice.ro, Webcultura, Webpr.ro, Art Act Magazine, Sapte Seri, Orașul meu, Metropotam.ro, Getlokal.ro; 121.ro, Tataia, Suplimentul de Cultura

Presa

RAP 2013 brochure / broșura 
Corina Bucea
Link

Prezentare finală RAP – rezidențe, ateliere și producție în sfera creației coregrafice contemporane / HotNews
Link

Sari la conținut