fbpx

Pretend we make you happy (again)

  • Dans & performance
  • În cadrul proiectului Distanțe și reapropieri

35 min.

Info

În procesul de lucru la spectacolul Pretend we make you happy, creat în 2010, Andreea Novac se întreba ce tip de mișcare ar trebui să așeze pe scenă pentru a provoca și produce un transfer energetic între interpreți și public.

Ce tip de interactivitate este necesară, cum este ea construită și manevrată din interior spre exterior, ce ne mișcă atunci când privim un spectacol intens, epuizant, vibrant? (Andreea Novac)

În versiunea revizitată în 2021, artista caută energia și plăcerea și pornește de la aceleași principii de compoziție, traduse și multiplicate prin corpurile celor cinci interprete.

Pornind de la cele patru „body genres“ (comedie, dramă, erotica şi horror), genuri care, cel puţin teoretic, creează fiori, excitaţie sau plăcere în corpul celui care trăieşte situaţia ori în al celui care priveşte situaţia, artista caută în continuare modalităţi de a stimula kinestezic spectactorul și construiește având referinţe cinematografice.

IMPORTANT: Accesul la eveniment se face pe baza ultimelor reglementări privind măsurile de siguranță împotriva SARS-CoV-2, iar purtarea măștii de protecție este necesară pe întreaga durată a evenimentului.

Conceptul si coregrafia: Andreea Novac
Trainer vocal : Denis Bolborea

Cu
Diana Dragu, Georgia Elza Măciuceanu, Laura Murariu, Iulia Chindea, Alexandra Zavelea

Lucrare prezentată în cadrul proiectului Distanțe și reapropieri.

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut