fbpx

POSTHUMAN

  • Dans & performance
  • În cadrul SIMULTAN Festival 2010

Info

Urmând cursul Istoriei, oamenii trăiesc în prezent agonia apocalipsei. În urmă cu un an, un grup de oameni de știință și de activiști a început un proiect cu intenția de a explora posibilitatea unei schimbări radicale în miezul subiectivității umane. Acum este momentul pentru o serie de concluzii parțiale și câteva posibile scenarii de viitor.
www.neohumans.blogspot.com

Florin Flueraș este interesat de activism, terorism cultural, deturnare instituțională și managementul percepției, între altele. A studiat psihologia și informatica, este candidat la Președinția României și este membru fondator al Istoriei Dansului Românesc.

Valentina Desideri este interesată de auto-organizare, schimbare și crearea propriilor condiții de lucru. Conduce departamentul de resurse umane al PAF și este membru fondator al Sweet and Tender Collaborations. Lucrează de plăcere, nu durere.

Iuliana Teodora Stoianescu, sex feminin, 26 de ani, performer, coregraf, liceul de arte vizuale, candidată la Prima Doamnă a României, dragoste, tehnologii de viitor, utopie.

Coregrafia și interpretarea: Iuliana Stoianescu, Valentina Desideri și Florin Flueraș

Co-producția
head made, Jardin d’Europe, Programul Cultura 2007-2013 și 4CULTURE, în colaborare cu WorkSpace Brussels

Parteneri media
Radio Guerrila, 24 FUN

Cu sprijinul
Centrul Național al Dansului București (CNDB), Sweet and Tender și PAF

Presa

DANS CONTEMPORAN – PERFORMANCE / SIMULTAN Festival 2010
Link

Sari la conținut