fbpx

Piesă cu responsabilitate limitată

  • Dans & performance

50 min.

©Alina Ușurelu

Info

Interpreții audiționează pentru un coregraf absent, încercând să dea tot ce au mai bun pentru a fi aleși să joace într-un spectacol ideal. O piesă în care doi artiști negociază permanent procesul de creație comun, identitățile și limitele lor fiind încercate și permutate de-a lungul spectacolului. Un experiment despre roluri și ce am vrea să fim în realitate.

Cosmin Manolescu este coregraf, manager cultural și director artistic al companiei Paradis Serial. Spectacolele sale au fost prezentate cu succes în importante festivaluri și teatre de dans din Europa și SUA. (http://zonadstudio.wordpress.com/, http://cosminmanolescu.wordpress.com)

Mihaela Dancs dansează în București, Londra, Timișoara, Veneția, Praga, New York, Cluj, Cork, Viena, Stockholm, Tokyo, etc. În 2010 și 2012 primește bursa danceWeb (ImpulsTanz Vienna). Împreună cu Mădălina Dan inițiază Școala de Vară Azuga. Recent colaborează cu Doris Uhlich pentru “more than naked”, cu Zan Yamashita și Cosmin Manolescu pentru Eastern Connection. În 2014 primește Premiul de excelență al Centrului Național al Dansului București.

Conceptul: Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu, Ștefania Ferchedău
Direcția artistică: Mircea Ghinea, Oana Stoica, Ștefania Ferchedă

Cu
Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu

Producția
ZonaD/ Fundația Gabriela Tudor

Finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Cu sprijinul
Centrului Național al Dansului București (CNDB)

news]

Sari la conținut