fbpx

Performance în cadrul Festivalul Internaţional de Film NexT

  • Dans & performance

20 min.

Info

NEXT, Festivalul Internațional de Film va include un moment perfomativ, pregătit de Centrul Național al Dansului, în cadrul programului Avantgarde.

Avantgarde este un program special care pune în lumina reflectoarelor un tip de cinema care lucrează direct prin mințile spectatorilor, folosindu-se de toate mijloacele audiovizualului pentru a uimi, intriga și ascuți simțurile spectatorilor.
O selecție de scurtmetraje non-narative care se joacă  în mod inovativ cu construcția sonoră și formatele cinematografice, completată de un performance și un dj set.

Cu o selecție care reunește peste 100 de scurtmetraje în fiecare an, prezentate în cadrul celor două secțiuni competiționale și a numeroase programe speciale, NexT este unul dintre festivalurile cele mai eclectice din peisajul cinematografic românesc, o panoramă a cinemaului inovativ și imaginativ din întreaga lume.

Festivalul Internațional de Film NexT are loc anul acesta între 7 și 11 aprilie la Cinema Muzeul Țăranului – Studio Horia Bernea, Cinema Elvire Popesco, Cinema Pro și o serie de spații neconvenționale.
 

Concept și coregrafie: Carmen Coțofană, Paul Dunca, Maria Mora
Video: Cote

Sari la conținut