fbpx

Pădurea înCÂNTată

  • Concert interactiv / multimedia

Info

Aduceţi Lumina în Spectacol !

…nici o lumină nu se pierde… nici o lumină nu este neimportantă… contribuţia voastră de lumină va crea, va descoperi spectacolul….

Recomandarea organizatorilor: spectatorii sunt rugaţi să aducă lanterne mici, mari, de orice culoare sau formă. Light Designul le aparţine. Realitatea spectacolului se descoperă prin creaţia lor de lumină.

Irinel Anghel este o storytellerPădurea înCÂNTată este o poveste despre transformarea părţilor noastre întunecate în reversul lor luminos, o călătorie în care ne confruntăm cu noi înşine pentru a ne descoperi.

Irinel Anghel (n. 1969) a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secția Compoziţie. Timp de 20 de ani a fost director artistic al ansamblului Pro Contemporania. Este un creator şi un performer ce a explorat continuu forme neconvenţionale de exprimare artistică. Nu se poate stabili într-un loc pe care să şi-l revendice, fiind îndrăgostită de toate experienţele ce se pot deschide pornind din clipa prezentă, din ACUM. În ultimii doi ani se dedică performance-urilor interdisciplinare creând experienţe la intersecţia muzicii cu mişcarea, cu imaginile, cu obiectele, alegându-şi parteneri în funcţie de necesităţile proiectelor, de la muzicieni de prestigiu ai scenei româneşti şi internaţionale, la colaboratori din afara domeniului artistic, la animale şi obiecte. Îşi foloseşte vocea ca instrument prin tehnici extinse dincolo de sfera propriu-zisă a cântatului normal, şi instrumentele muzicale ca obiecte de interacţiune coregrafică, devenind în acest moment un performer de încrucişare artistică, un sounDancer al producţiilor sale.

Conceptul și interpretarea: Irinel Anghel
Instrumental: Sorin Romanescu
Scenografia și sculptura: Raluca Ghideanu
Pictura: Mirela Trăistaru

Cu
copilul Maria Tomescu, Alexandru Groseanu

Parteneri media
24Fun, Liternet.ro, Port.ro, HotNews.ro, Modernism.ro, HipMag, Suplimentul de Cultură

Presa

«PĂDUREA ÎNCÂNTATĂ» O DECLARAȚIE DE IUBIRE FĂCUTĂ LUMINII DE IRINEL ANGHEL / Modernism.ro
Cosmin Năsui
Link

Pădurea ÎnCÂNTată – un spectacol de Irinel Anghel / webRelease
Link 1

CNDB: Aduceți Lumina în Spectacol! pe 23 aprilie, în Sala Rondă / Antena 1
Link 1

Sari la conținut