fbpx

Out of love – un titlu minunat

  • Dans & performance
  • În cadrul Platforma Dansului Contemporan

40 min.

Info

Out of love – un titlu minunat ar putea fi un titlu minunat pentru o piesă minunată dacă ne asumăm convenția că e un titlu minunat pentru o piesă minunată. Lucrurile sunt așa cum ni le asumăm , așa că voi lăsa un spațiu liber pentru tot ce, convențional, ar putea însemna minunat și vă propun să vă asumați titlul și spectacolul meu ca fiind pur și simplu minunate.”
Iuliana Stoianescu

Iuliana Stoianescu s-a născut în 1984, a absolvit liceul de artă Nicolae Tonitza și a studiat coregrafia în cadrul UNATC. Din 2004, a participat la ateliere conduse de Florin Fieroiu, Brynjar Bandlien, Mihai Mihalcea, Georg Blaschke, Nita Little, Risa Steinberg, Kathleen Hermesdorf (IMPULSTANZ Festival, Viena), Malcolm Manning, Oriane Boyer, Alicia Grayson, Kurt Koegel (Belgia, TransContact Festival), Valentina de Piante, Martin Sonderkamp, Melisa Puts, Eric Schofer, Sergiu Doroftei, Carl Olof Berg, Helena Frenzen. A colaborat ca interpret în piesele: Ce vezi nu e ce crezi, Follow that summer, Protect, 100% dans, Puţin mai reali decît e necesar, Process in progress , Day Dream. Lucrări proprii: Salata ID (piesă produsă de ArtLink, în cadrul rezidenţei Performing The Body și prezentată la MNAC și CNDB), Milka is not real, în cadrul proiectului Protect (prezentată la Teatrul Desant), Toast sensation (prezentată în eXplore dance festival, Teatrul Odeon), Two points of you (proiect de video-dans). În anul 2009 a primit bursa danceWEB, Viena, Austria.

Coregrafia și interpretarea: Iuliana Stoianescu

Spectacol realizat în cadrul proiectului Cooperativa perfomativă.

Co-producția
Centrul Național al Dansului București

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
LiterNet, Suplimentul de cultură, Port.ro, Fabri

Parteneri media
Radio Guerilla, TVR, 24-FUN, Hotnews.ro, Zoom, Mediafax.ro

Presa

Ziua II: Băi, efemerule! – Platforma Dansului Contemporan, 2009 / Agenda LiterNet
Link 1

Dansul sfidează efemeritatea / Adevărul
Link 1

Știri

Sari la conținut