fbpx

On holiday (self-performance with latency)

  • Dans & performance

Info

”Vizionarea casetelor se va face în prezența tuturor contributorilor, de-a lungul unei singure zile, la finalul perioadei de 3 ani, atunci când spectacolul se va fi încheiat.
Vor exista câteva sugestii și direcții dramaturgice dar, în principiu, autorii sunt liberi să-și aleagă orice teme sau modalități de a performa în fața camerei de filmat. Cei care se înscriu sunt astfel avertizați, de la început, de contextul performativ în care vor fi expuse materialele lor dar și de complicitatea cu ceilalți autori.
Pe perioada celor trei ani dintre producerea spectacolului și vizionarea acestuia, toate înregistrările vor fi închise în cutii poștale aflate pe unul din pereții Centrului Național al Dansului din București. Fiecare cutie va purta numele autorului, respectiv al viitorului spectator, singurul care va deține cheia de la cutia poștală în care se va afla propriul spectacol înregistrat.”

După trei ani, în octombrie 2012, Ion Dumitrescu scrie:
”Salutări tuturor celor care și-au lăsat o amprentă video acum 3 ani într-o cutie poștală la CNDB, pe când această instituție locuia în Teatrul Național din București. Spectacolul On Holiday se apropie de sfârșit, cei trei ani de așteptare s-au săvârșit și astfel urmează a treia etapă, care încheie această reprezentație descompusă. ”

Conceptul: Ion Dumitrescu

Co-producția
Centrul Național al Dansului București (CNDB), Numb Production

Presa

performance//CNDB / blog
Silvia Cazacu
Link

Sari la conținut