fbpx

Ohne Nix

  • Dans & performance

40 min.

©Alina Ușurelu

Info

Echipați cu bucuria jocului și cu o doză bună de autoironie, Luke Baio și Dominik Grünbühel invită spectatorii să pătrundă într-un mausoleu digital. Pe scenă, două capete vorbitoare își prezintă conceptul, înainte de a-și invita corpurile să li se alăture pentru a demonstra ceea ce puteau să performeze cândva. Gândit ca o rețetă atât a dezastrului, cât și a succesului, spectacolul „Ohne Nix” experimentează cu proiecția corpului, cu diverse trucuri morfice și cu umorul.

Bio
Luke Baio este un artist britanic care a absolvit în 2000 Școala Nordică de Dans Contemporan. Între 2001 și 2006  a avut numeroase turnee în Europa și America, alături de compania de dans Richard Alston.  A colaborat pentru mai multe producții cu Liquid Loft/Chris Haring, Semperoper Dresden, Teatrul de Stat Klagenfurt (Karl Schreiner), Neue Oper Wien, Company Smafu, Nikolaus Adler și Liz King.
Dominik Grünbühel s-a născut în New York, a studiat la Școala de Dans Contemporan din Londra și a absolvit și arta digitală la Universitatea de Arte Aplicate din Viena. Din 2001 lucrează ca și dansator și performer în Viena, realizând diverse lucrări coregrafice și video. A colaborat printre alții cu Charlotta Ruth, Michael Bruckner, Bankett, Konic Thtr (Barcelona) și Rupert Huber, Judith Unterpertinger și Katherina Weinhuber.

Concept: Luke Baio, Dominik Grünbühel
Sunet: Andreas Berger
Dramaturgie și producție: Julian Vogel
Imagini: Szabo Roland

Cu
Luke Baio, Dominik Grünbühel

Sari la conținut