fbpx

Of the Earth, From Where I Came

10 min.

Info

Performance-ul solo Of the Earth, from where I came este inspirat din poemul lui Dylan Thomas Fern Hill. Corpul este pământ, lupta acestuia între calitatea umană și legătura cu pământul se transformă într-o luptă cu trecerea timpului.

Dance Roads este o rețea europeană creată pentru a sprijini coregrafii emergenți, oferindu-le posibilitatea de a-și expune operele pe scene internaționale. Aceasta își propune să ofere artiștilor selectați din fiecare țară parteneră o platformă internaționlă pentru a-și prezenta activitatea și pentru a contextualiza relații de lucru productive cu artiști și organizații din diferite țări.

Rețeaua găzduiește un festival-turneu, o dată la doi ani, coordonat împreună cu partenerii proiectului, ce susține mobilitatea transnațională a operelor de dans contemporan de înaltă calitate ale coregrafilor aflați la început carieră. Turneul promovează opere de mici dimensiuni, oferind publicului din țările partenere posibilitatea de a vedea creațiile celor 5 coregrafi selectați, într- un singur program. www.dancenetworks.eu

Coregrafie: Gwyn Emberton
Performer : Albert Garcia
Muzică originală: Benjamin Talbott
Lumini: Ben Cowens
Scenografie și costume: Gwyn Emberton

Sari la conținut