NOWAYOUT

  • Dans & performance

60 min.

Info

În NOWAYOUT se regăsesc două situații de captivitate diferite în care personajele, necunoscîndu-se între ele, sunt obligate să împartă un spațiu restrîns. Ele trebuie nu doar să facă fața unei situații negative, ci și să învețe să își accepte diferențele, atît personale cît și sociale. Vor reuși să-și păstreze sănătatea mentală și simțul realității sub control? Se vor alătura una alteia sau se vor respinge? Această împrejurare extremă în care se regăsesc poate declanșa între ele o legătură specială, chiar mai puternică decît o relație de prietenie. Sau.. rezultatul poate fi chiar la polul opus…

Preț bilet: 20 lei
Biletele se achiziționează cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Sala Stere Popescu se află pe B-dul Mărășești 80 – 82.
Rezervări se pot face la adresa [email protected]

MASSIMO GERARDI – Coregraf, dansator, profesor.
Născut în Italia în 1966, a început să danseze mai întîi la Udine și mai târziu în Reggio Emilia. Și-a început cariera de dansator profesionist în 1986 în cadrul Balletto Comunale di Firenze, urmînd să activeze la Aterballetto, Stadttheater Augsburg și Teatro la Fenice-Venezia. Din 1991 pînă în 1998 a fost solist al Ballett Nürnberg, unde și-a prezentat și primele lucrări coregrafice. Ulterior activează ca solist și în cadrul Ballett Dortmund, Ballett Linz si Staatstheater Oldenburg. A dansat în coregrafii semnate de William Forsythe – Rui Horta – Jacopo Godani – Amedeo Amodio – Giuseppe Carbone – David Sutherland – Gregor Zöllig – Antonio Gomes – Robert Poole – Jean Renshaw – Martin Stiefermann – Birgit Cullberg – Amanda Miller, printre cele mai importante. Cîteva dintre primele sale coregrafii au fost premiate în cadrul Concursurilor Coregrafice din Florența, Treviso și Hanovra. În 1999 a fost ales de către Jorma Uotinen pentru “SiWiC” să participe în cadrul unui proiect de instruire coregrafică în Zürich. În 2000 a participat la un curs de dans pentru video condus de Thierry de Mey si Philippe Decouflé în urma căruia a primit o bursa de studii coregrafice în cadrul Icelandic Ballet, Nederlands Danstheater, Göteborg Balletten si Komische Oper Berlin.
Ca și coregraf liber profesionist a creat diferite spectacole pentru Theater Kiel, Staatstheater Oldenburg, Teatrul Stralsund/Greifswald, Teatrul Aachen, Teatrul S. Quentin din Yvelines, Ballett Nürnberg, Ballett Linz, Teatrul Odeon/Bucuresti, Stadttheater Giessen si altele. Din 2001 pînă în 2006 a activat ca profesor de balet pentru compania de dans a Staatstheater Oldenburg și ulterior, a fost de mai multe ori invitat ca profesor de dans clasic și de dans conptemporan în cadrul mai multor teatre, companii de dans și academii.