fbpx

Nesomn

  • Dans & performance
  • În cadrul programului Dragă Spectatorule

60 min.

Info

”Suntem neobosite forme de vis, proiectăm, generăm vise, le trăim pentru noi, pentru alţii, alţii le trăiesc… Le trăim şi pentru cei despre care zicem că nu mai sunt, la fel cum şi ei le trăiesc pentru noi. Visele sunt forme complexe prin care trecem continuu, in care nu exista niciun fel de delimitare raţională. Sunt multitudinea de dimensiuni din care facem parte. Sunt vieţile pe care le-am avut, formele prin care am trecut, sunt ceea ce nu se va sfârşi niciodată.”
Arcadie Rusu

Arcadie Rusu a absolvit cursurile şi masterul UNATC Coregrafie. În 2007, a primit premiul Galei absolvenţilor UNATC pentru cea mai bună creaţie coregrafică, Mind Control. În acelaşi an, se alătură companiei Gigi Căciuleanu Romanian Dance. Creaţii proprii : Proces cu Uşile Închise (2008), prezentat la Ateneul Român; Promised Land (2009), prezentat la Teatrul Foarte Mic Bucureşti şi Crazy Stories in The City (2010) pe scena Teatrului Foarte Mic.

Pret bilete: 20 lei/10 lei redus

Conceptul și coregrafia: Arcadie Rusu
Costume: Cristina Barbu
Light design: Cătălin Nicolescu

Cu
Ioana Marchidan, Ramona Bărbulescu, Galina Bobeicu, Elisabeta Mihai, Ștefan Lupu, Arcadie Rusu

Producție independentă

Parteneri
WASP, ArCub

Parteneri media
Modernism.ro, RFI, Liternet, Onlinegallery.ro, Metropotam.ro, WebPr.ro, HipMag.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Tataia, 24FUN, Port.ro

Cu sprijinul
Centrul Național al Dansului București (CNDB)

Presa

Arcadie Rusu, Nesomn, CNDB / Cafe Gradiva
Link 1

Galerie foto – Nesomn / Agenda LiterNet
Dani Ioniță
Link 1

Sari la conținut