MUURTJEMUURTJE

  • Teatru
  • În cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii (FITS)
  • 3 – 6 ani

50 min.

Info

Copiii sunt invitați să descopere un spațiu-instalație inedit, construit din lemn și iută. Pașii le vor fi ghidați spre locurile speciale de unde pot privi mișcările celor două dansatoare care se joacă, transformând și explorând spațiul. Împreună vor redescoperi instalația, cu toate micile sale secrete, atingând și rearanjând decorul pentru a crea noi locuri numai bune de joacă.
Compania de dans Nat Gras realizează spectacole bazate pe gândirea asociativă, care își propun sp ofere o experiență senzorială pentru un public începând de la vârsta de doi ani. Compania doreşte să creeze oportunităţi pentru ca toată lumea să se poată bucura de experienţele artistice, atât de cele centrate pe receptare, cât şi de cele care pun accentul pe participarea spectatorului.


Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, iniţiat în anul 2005 de către regizorul Cornel Todea şi organizat anual de Teatrul Ion Creangă, din București, este un program complex de educație teatrală, culturalizare și formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori. Festivalul include, pe parcursul celor opt zile de desfăşurare, o serie amplă și variată de spectacole de teatru, ateliere pentru copii, dar şi evenimente conexe.

Conceptul și regia: Goele Van Dijck
Coregrafia: Goele Van Dijck, Sumalin Gijsbrechts
Design instalație: Denise Cecile
Muzica: Kobe Proesmans

Cu
Katja Pire, Goele Van Dijck

Producția
Compania de dans Nat Gras

Sari la conținut