fbpx

Moving Fields

  • Dans & performance

60 min.

Info

#cetemișcă #electric #

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestionează conceptul de energie, punând corpul în dialog cu resursele sale ascunse.

În căutarea originii mișcării patru dansatori intră într-o comunicare profundă cu ei înșiși, cu spațiul fizic și sonor, cu tehnologia, cu publicul.

Tehnologia joacă un rol important în spațiul scenic, corpul fiind provocat să se adapteze și să comunice în mod real cu elementele instalației interactive.

Moving Fields este un traseu de încărcare, descărcare, conservare, dăruire și sondare pe care artiștii îl parcurg alături de public. Pe parcursul acestui drum fiecare dintre noi își conturează un răspuns la întrebarea “ce ne mișcă ?”

Concept și coregrafie: Cristina Lilienfeld
Consultant dramaturgie: Mihaela Dancs
Compoziție muzicală: Diana Rotaru
Interpretează: ansamblul Sonomania
Design instalație interactivă: Cristian Iordache
Costume: Georgiana Gherghișan
Light design: Alexandros Raptis
Design grafic: Oana Băluță

Cu
Alexandra Bălășoiu, Denis Bolborea, Catrinel Catană, Răzvan Rotaru, Cristina Lilienfeld

Producția
Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC)

Co-finanțat de
Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Centrul Național al Dansului, Fabrica de Pensule, Centrul Cultural Reduta, APAC – Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane

Parteneri media
Modernism.ro, Feeder.ro, Revista Arte și Meserii, Revista Garbo

Sari la conținut