fbpx

Masterclass „Mișcă-ți corpul” (Partnering)

Cu Arcadie Rusu
  • Masterclass

Luni, 19 octombrie 2015 – joi, 22 octombrie 2015, 19:00 – 21:00

Luni, 26 octombrie 2015 – marți, 27 octombrie 2015, 19:00 – 21:00

Info

La curs vom folosi tehnici de dans-contact și ne vom concentra în primul rând, înainte de a dansa, asupra felului în care ne conectam senzorial cu orice partener. Vom descoperi prin intermediul unor exerciții cum să conștientizăm greutatea propriului nostru corp în raport cu un alt corp în timp și spațiu. Vom învăța cum să ne asumăm responsabilitatea altui corp.  Cursanții vor fi încurajați să găsească propriile lor gânduri creatoare. Dansând singur este ca și cum ai dansa în parteneriat cu tine însuți și poate cel mai bun mod de a afla cum este să dansezi cu tine însuți este să dansezi cu un alt corp.

Arcadie Rusu este coregraf, dansator și performer. În anul 2007, la Gala Absolvenților U.N.A.T.C., a fost premiat pentru cel mai bun specatol de Coregrafie – “Mind Control”. În același an se alatura companiei “Gigi Caciuleanu Romania Dance Company”. În 2011 primește bursa danceWEB, în cadrul festivalului “Impuls Tanz”, Viena, printr-un Wild Card oferit de asociația 4Culture.  În 2012 este câștigătorul rezidenței Attic Arts oferită de ICR London. În colaborare cu English National Ballet, creeaza spectacolul “Hunted Devotion” la Opera Holland Park, participă în proiectul “Dance in Focus” și prezintă “Amprente” în deschiderea festivalului Big Dance London. Arcadie Rusu colaborează constant cu regizori de teatru, semnâd mișcarea scenica și coregrafia mai multor spectacole.

Taxă de participare:
• 300 lei/ 1 masterclass/ 6 ședințe + bonus 2 spectacole CNDB cu preţ redus;
• 500 lei/ 2 masterclas-uri/ 12 ședințe + bonus 4 spectacole CNDB cu preț redus;
• 750 lei/ 3 masterclass-uri/ 18 ședințe + bonus 6 spectacole CNDB cu preț redus;
• 1400 lei/ 6 masterclass-uri/ 36 ședințe + bonus 10 spectacole CNDB gratuite.  

Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea masterclass-ului la adresa şi se consideră valide după achitarea taxei.

Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a masterclass-ului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu.

Sari la conținut