fbpx

Corpul nostru

Masterclass
Cu Carmen Coțofană

Marți, 3 noiembrie 2015 – vineri, 6 noiembrie 2015, 19:00 – 21:00

Sâmbătă, 7 noiembrie 2015 – duminică, 8 noiembrie 2015, 12:00 – 14:00

Info

“Corpul nostru” este o invitaţie la un parcurs iniţiatic în dansul contemporan. El se concentrează pe conexiunea dintre gând, corp, spaţiu şi timp în care participanţii sunt încurajaţi să exploreze fluctuaţiile acestor parametri, prin ceea ce numim simplu – mişcare. Principala caracteristică este înţelegerea mecanismelor de funcţionare a corpului concentrându-se pe respiraţie, postură, eliberarea tensiunii musculare, coordonare dar şi stare emoţională. Folosirea diferitelor metode de antrenament au influenţă din tehnicile Cunnigham sau Release, fiind un prim pas către o examinare a propriului corp cât şi a propriilor experienţe, generând un mediu benefic și pozitiv de exprimare şi dezvoltare a abilităţilor corporale. Vom construi spaţiul interior şi exterior explorând imaginaţia, stimulând creativitatea şi învăţând să privim mişcarea ca pe un motor de cunoaştere.  

Carmen Coţofană este artist liber profesionist, cu studii de balet la Liceul “Octavian Stroia” din Cluj Napoca şi coregrafie la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti. Începând cu 1999 participă în diferite proiecte coregrafice şi performative ce au fost prezente în festivaluri naţionale şi internaţionale, a studiat tehnici şi principii corporale în cadrul burselor şi workshop-urilor profesioniste, a trecut prin experienţa producţiilor personale, colaborează în proiecte de teatru, şi-a dezvoltat abilităţile de profesor odată cu practica din mediul academic şi continuă să chestioneze fiecare moment al timpului prezent.


Taxă de participare:
• 300 lei/ 1 masterclass/ 6 ședințe + bonus 2 spectacole CNDB cu preţ redus;
• 500 lei/ 2 masterclass-uri/ 12 ședințe + bonus 4 spectacole CNDB cu preț redus;
• 750 lei/ 3 masterclass-uri/ 18 ședințe + bonus 6 spectacole CNDB cu preț redus;
• 1400 lei/ 6 masterclass-uri/ 36 ședințe + bonus 10 spectacole CNDB gratuite.

Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea masterclass-lui la adresa şi se consideră valide după achitarea taxei.

Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a modulului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu.

Sari la conținut