fbpx

Atinge întunericul

Masterclass
Cu Cosmin Manolescu

Luni, 16 noiembrie 2015 – vineri, 20 noiembrie 2015, 19:00 – 21:00

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, 12:00 – 14:00

Info

„Atinge întunericul” este un atelier experimental de dans contemporan și dezvoltare care continuă și dezvoltă conceptul de corp emoțional. Atelierul se va derula zilnic sub forma unor sesiuni de explorări senzoriale, jocuri performative, sesiuni de masaj și exerciții de relaxare și dans contemporan derulate în întuneric ce vor avea ca scop activarea corpului plecând de la emoții și experimente sonore/ tactile. Fiecare zi de lucru va fi dedicată explorării individuale sau în grup a unei teme diferite, iar prin intermediul improvizațiilor vor fi explorate teme ca dansul prezentului, corpul carnal sau întunericul. Zilnic, atelierul se va finaliza cu o sesiune liberă de improvizații, pe una din temele propuse de participanți. În acest sens, după plata taxei de participare, participanții la atelier sunt rugați să trimită un scurt mesaj de introducere împreună cu o propunere/ temă de lucru pentru acest atelier la adresa . Fiecare participant este invitat să aducă cu el un instrument mic/ obiect sonor iar atelierul este deschis publicului larg și artiștilor interesați indiferent de nivel și experiența artistică.

Cosmin Manolescu este coregraf, performer și director executiv al Fundației Gabriela Tudor. Spectacolele sale post-moderniste aflate la granița între performance-dans-teatru și au fost prezentate cu succes la Bucuresti, New York, Paris, Lyon, Roma, Dublin, Porto, Amsterdam, Beirut, Riga, Luxemburg, fiind premiate la diferite festivaluri din țară și în străinătate. În cei peste 15 ani de activitate profesională a organizat peste 150 de proiecte culturale. Din 1998 a condus în mod regulat ateliere de dans pentru copii, actori, profesioniști ai dansului, persoane cu deficiențe şi public larg în România și în străinătate. În decembrie 2014 Centrul Național al Dansului i-a acordat lui Cosmin Manolescu premiul de excelență pentru contribuția adusă dezvoltării dansului contemporan.

Taxă de participare:
• 300 lei/ 1 masterclass/ 6 ședințe + bonus 2 spectacole CNDB cu preţ redus;
• 500 lei/ 2 masterclass-uri/ 12 ședințe + bonus 4 spectacole CNDB cu preț redus;
• 750 lei/ 3 masterclass-uri/ 18 ședințe + bonus 6 spectacole CNDB cu preț redus;
• 1400 lei/ 6 masterclass-uri/ 36 ședințe + bonus 10 spectacole CNDB gratuite.

Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea masterclass-lui la adresa şi se consideră valide după achitarea taxei.

Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a modulului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu.

Sari la conținut