Luna

  • Dans & performance
  • În cadrul Festivalul E-Motional

60 min.

Info

„Habar n-am ce e LUNA. Este dans, teatru, muzică, film, performance art. Dacă îi dau o singură descriere, de fapt îi iau posibilitatea de a fi tot ceea ce este. LUNA este un mister. LUNA este o iluzie. LUNA este o călătorie suprarealistă într-o lume guvernată de energia feminină care este însăşi forţa creaţiei. Adica un mister. Conceput ca un ‚all-round show’ din spaţiul comun al tuturor artelor, spectacolul de dans-teatru-muzică LUNA are un decupaj filmic şi un final experienţial ce se oferă privirii individuale a fiecărui spectator.”
Irinel Anghel

Conceptul și direcția artistică: Irinel Anghel
Muzica: Irinel Anghel
Live electronics: Rufi

Cu
Irinel Anghel, Cristina Lilienfeld, Smaranda Găbudeanu

Producția
ZonaD/ Fundația Gabriela Tudor, Centrul de Cultură George Apostu Bacău, Muzeul Național George Enescu, secția „Dumitru și Alice Rosetti Tescanu – George Enescu” în cadrul programului „E-Motional: rethinking dance”

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național, Programul Cultura al Uniunii Europene
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Centrul Național al Dansului București, Iorgean theatre

Parteneri media
Șapte Seri, Zeppelin, Scena.ro, Modernism, ArtAct magazine, ArtClue, România Pozitivă,
Sub 25, The ONE

Sari la conținut