fbpx

Like CNDB 2018 Afterparty

  • Party
  • Intrare liberă

©Daniel Oprea

Info

LIKE CNDB se încheie, ca în fiecare an, cu o mega petrecere. Anul acesta ne încântă Al’iikhwa Ra.

Al’iikhwa Ra [alicva ra] a apărut în 2016, ca inițiativă a artiștilor Andrei Raicu și Alexandros Raptis, pasionați și creatori de muzică electornică, cu influențe world music, techno, free jazz, soundscapes, filmscore, noise și folklore.

După experiența lucrului ca sound design-eri de spectacol (”Sclavi”, regia Theodor Cristian Popescu, ”Kinderzimmerzauberei”, regia Leta Popescu, ”Supercalifragilistically Normal”, concept coregrafic Georgeta Corca, ”Looking for Shakespeare”, regia Radu Alexandru Nica) și colaborarea cu instituții culturale ca Centrul Național al Dansului București, ARCUB, ColectivA și Fabrica de Pensule, Alexandros Raptis și Andrei Raicu au decis că interesul exagerat pentru glitch-uri, bleep-uri, butoane, cabluri colorate, sintetizatoare modulare, structuri respectate și do it yourself education e suficient ca să facă publice piesele lor.  

Vlad Lăzărescu se alătură celor doi și completează inedit și experimental atmosfera cu materiale video, după o experiență de cinci ani, ca video artist, light designer și regizor de film.

Vineri, 27 aprilie, de la orele 22.00, imediat după Răspunsurile performative, vă așteptăm la un festin senzorial la sala Stere Popescu, Bulevardul Mărășești nr. 80-82.

Sari la conținut