Let’s play Dance!

  • Dans & performance
  • Intrare liberă

60 min.

Info

”Let’s play Dance!” este rezultatul unui proces care are în centrul atenției plăcerea mișcării, libertatea în dans, accesibilitatea exprimării corporale și spiritul ludic afirmat în/prin mișcare. Performerii sunt non-dansatori, iar calitatea actului mizează pe sensibilitatea, vulnerabilitatea, sinceritatea și naturalețea lor. Procesul deschis către public este structurat de coregrafa Mariana Gavriciuc și este bazat pe improvizație organizată pe etape și pe anumite teme de care performerii se folosesc în evoluția lor.

Pentru a improviza este nevoie de mult curaj, implicare și asumare. Improvizația este un proces extrem de complex bazat pe reacțiile în timp real la anumiți stimuli, într-un mod coerent și creativ. Este un proces ce eliberează, stimulează și încurajează disponibilitatea pentru joc. În improvizație se folosesc resursele proprii, de aceea rezultatul este unic, original și extrem de personal.

Performerii trec de la o stare la alta și jonglează cu emoțiile. Ei au învățat să își accepte și să-și folosească creativ impulsurile primare pentru a crea formă și sens. ”Let’s play Dance!” te invită să te bucuri și să te joci în cel mai pur mod.

Cu
Ileana Anghel, Oana Almasan, Alina Elena Oprea
Stefan Mesca

Sari la conținut