fbpx

Let’s do magic

Curs
Cu Andreea Novac

4, 11, 18, 25 iunie, 2 iulie 2013

Marțea, în intervalul orar 19:00 – 21:00

Info

Cursul abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat, un spațiu capabil să surprindă și să se surprindă, scăpând rutinei și obisnuințelor cotidiene.

Prima parte a cursului este dedicată antrenamentului fizic – ce are drept scop conștientizarea și sensibilizarea corpului, pregătindu-l pentru noi descoperiri. În a doua parte a cursului, prin jocuri și improvizații, vom descoperi calea către o mișcare creativă și autentică, fundamentată în relaxare mentală și disponibilitate fizică, un mod de a fi implicat la modul absolut în ceea ce facem.

Andreea Novac s-a născut în 1981. A studiat Psihologia la Universitatea București, iar în 2008 a absolvit UNATC, secția Coregrafie. Între 1999 – 2003 se ocupa de proiecte de cercetare în domeniul psihologiei și face practica de specialitate ca psiholog. Din 2003, după ce intră la Facultatea de Teatru, trece printr-un numar important de stagii de pregatire și ateliere de dans contemporan. Din 2005 începe să creeze propriile piese: “Aici totul e diferit, “B-26-Dans”, “Corp si anti – Corp”, “Aici, acum“ « Dance a playful body », « Pretend we make you happy », « On tenderness ». Beneficiază de burse și rezidente în strainatate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Irlanda, Austria), burse pentru cercetare asupra mișcării la Napoli și pentru participare la festivalul de dans contemporan “Tanzimpulse” (Salzburg) și la atelierele Impulstanz (Viena).

Taxa: 250 lei

Înscrierile se fac pe mail la adresa: .
Taxa se achită integral, la prima întâlnire.

Sari la conținut