Let’s do magic

Cu Andreea Novac
  • Curs

17 ianuarie – 21 februarie 2011

Lunea, în intervalul orar 19:00 – 21:00

Info

Just dance! Noi cursuri de dans contemporan, din 17 ianuarie la CNDB

Cursul abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene.

Prima parte a cursului este dedicata antrenamentului fizic – ce are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri.

In a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizatii – bazate pe atentie si reactie – vom descoperi calea catre o miscare creativa si autentica, fundamentata in relaxare mentala si disponibilitate fizica, un mod de a fi implicat la modul absolut in ceea ce vedem si facem.

Andreea Novac s-a nascut in 1981. A studiat Psihologia la Universitatea Bucuresti, iar in 2008 a absolvit UNATC, sectia Coregrafie.

Intre 1999 – 2003 se ocupa de proiecte de cercetare in domeniul psihologiei si face practica de specialitate ca psiholog.
Din 2003, dupa ce intra la Facultatea de Teatru, trece printr-un numar important de stagii de pregatire si ateliere de dans contemporan. Studiaza cu: Cosmin Manolescu, Allyson Green, Helena Franzen, Carl Olof Berg, Florin Fieroiu, Odette Guimond, Valentina de Piante Niculae, Mihai Mihalcea, Brynjar Bandlien, David Zambrano, Melisa Putz, Eric Schoefer, Ivan Wolfe, Martin Sonderkamp, Marianne Bar, Eduard Gabia, Angelique Willkie, Erin Cornell, Ted Stoffer, Marion Ballester, Marta Coronado, Benjamin Boar, Isabelle Kurzi, Vava Stefanescu.

Din 2005 incepe sa creeze propriile piese: “Aici totul e diferit”, “Are you going with me?”, “B-26-Dans”, “Corp si anti – Corp”, “Aici, acum“.

Beneficiaza de burse si rezidente in strainatate (Italia, Marea Britanie, Olanda), burse pentru cercetare asupra miscarii la Napoli si pentru participare la festivalul de dans contemporan “Tanzimpulse” (Salzburg) si la atelierele „Impulstanz” (Viena).

In 2006 – 2007 participa ca interpret in proiectul european “Migrant Body”. Creeaza coregrafie pentru film si teatru.

Nivel : incepatori/intermediari

Taxa : 200 lei

Inscrierea devine valida numai dupa achitarea taxei de curs si se face in ordinea sosirii.

Nu exista posibilitatea de a rezerva locuri.

Plata cursurilor se face la sediul CNDB in zilele de 14 si 17 ianuarie, intre orele 17.00 – 20.30.

Sari la conținut