fbpx

Întâlnirile CNDB „Tu faci contextul”

  • Dezbatere
  • Intrare liberă

120 min.

Info

Centrul Național al Dansului București organizează, ca în fiecare început de an, o serie de întâlniri cu comunitatea coregrafică locală. În cadrul acestora, CNDB le oferă artiștilor de dans contemporan șansa unor dialoguri cu reprezentanții celor mai importante spații culturale independente din București.

Vă invităm să participați la dezbaterile pe teme precum efectul noului Cod Fiscal asupra liber profesioniștilor, statutul Centrului și al spațiilor culturale alternative din București și proiectele lor în acest an, care au loc sub sloganul „Tu faci contextul/ You are the context”.

Acestea vor avea loc la Sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82 în zilele de 15, 16 și 17 ianuarie, de la ora 19.00.

Prima întâlnire are loc cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită pe 15 ianuarie – data nașterii poetului Mihai Eminescu. Evenimentul inițiat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) va fi marcat printr-o serie de evenimente organizate în țară și peste hotare.

Întâlnirile vor avea loc la Sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82 în zilele de 15, 16 și 17 ianuarie, de la ora 19.00.

Iulia Popovici, critic și curator de arte performative, va expune în întâlnirea din 15 ianuarie efectele noului cod fiscal asupra artiștilor independenți.

Pe 16 ianuarie, la CNDB vor vorbi manageri culturali și curatori ca Raluca Voinea (Tranzit.ro), Cristina Bogdan (ODD), Alexandra Croitoru, Magda Radu, Ștefan Sava (Salonul de proiecte) și, prin Skype, Miki Braniște (Asociația Colectiv A din Cluj).

În întâlnirea de miercuri, 17 ianuarie, Vava Ștefănescu, coregrafă și manager CNDB, și echipa sa vor iniția un dialog cu reprezentanții comunității coregrafice pe marginea statutului instituției și a programului său în anul 2018. De asemenea, la întâlnire vor participa Carolina Vozian (MACAZ) și Viorel Cojanu, Silvana Negruțiu și Elena Găgeanu (Centrul de Teatru Educațional Replika) și, nu în ultimul rând, Ioana Păun (Programul de Arte Performative MNAC).

Vă așteptăm !

Sari la conținut