fbpx

I am my body. Everybody is!

Atelier
Cu Paul Dunca

Luni, 20 iunie 2016 – vineri, 24 iunie 2016, 19:00 – 21:00

Info

Paul Dunca propune un voiaj activ de explorare, activare și empowerement prin mișcare și dans. Coregraful și performerul crede că lumea poate fi schimbată dansând.

“Tot răul omenirii, toate nenorocirile tragice care umplu cărțile de istorie, toate gafele politice, toate eșecurile marilor lideri au apărut pur și simplu din cauza lipsei de dans.” (Molière)

STUDIOUL DE DANS al Centrului Naţional al Dansului Bucureşti prezintă programul de cursuri de dans contemporan pentru adulți (neprofesioniști) în 2016, sub forma unor ateliere intensive desfășurate pe perioada a 5 zile, fiecare atelier propunând o tematică și o perspectivă diferită asupra dansului și mișcării.

08-12 februarie – Andreea Belu
22-26 februarie – Eduard Gabia
07-11 martie – Vava Ştefănescu
21-25 martie – Carmen Coţofană
04-08 aprilie – Mihaela Dancs
18-22 aprilie – Cristina Lilienfeld
09-13 mai – Momo Sanno
16-20 mai – Andreea Novac
06-10 iunie – Florin Flueraş
20-24 iunie – Paul Dunca

Paul Dunca – un activist al corpului queer – s-a născut în Bucureşti, unde continuă să trăiască şi să muncească. După ce a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film „I.L. Caragiale”, a încercat să nu spună niciodată „NU”. Acesta este şi motivul pentru care munca sa are un caracter eclectic și include o expresie cât mai diversă: de la chelnerie, la propria emisiune pe MTV, de la artă comunitară şi go-go, la reprezentarea României ca performer la Bienala de Artă de la Veneția, de la articole în reviste glossy şi roluri în filme locale, la spectacole prezentate la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti și pe scena din Judson Church, New York.

Taxa: 280 lei/ atelier/ 5 ședințe

Adresa de inscrieri:

Sari la conținut