fbpx

Fragil

  • Dans & performance
©Ciprian Gheorghe

Info

Joc performativ inspirat din viețile noastre, Tino Sehgal, Christian Boltanski, Lewis Carroll și mulți alții.

„Mă numesc Tanja și o să intepretez fragilitatea Giseldei. / Mă numesc Giselda. O dată m-am îndrăgostit de o femeie și mi-am conștientizat latura feminină. Am urît culoarea roz, apoi mi-am descoperit latura masculină. Acum pot folosi orice culoare vreau. / Mă numesc Cristian și îmi e frică de Argo. / Mă numesc Cosmin și cred că acest spectacol este un act de iubire. / Te rog ai grijă de mine cînd o să fii Cristian. / Cînd intri în acest spațiu, mai întîi trebuie să mori ca să renaști în pielea altcuiva. / Ieri am avut senzația că mă topesc în spațiu. Și am vrut să-mi dau hainele jos. / Depășește-ți limitele. / La început am simțit un fel de pericol, apoi am fost luată înăuntru și m-am simțit în siguranță. Și liberă. / This is a masterpiece.” – fragmente din jurnalul artiștilor, care poate fi urmărit pe blogul acestora la http://e-motional.eu/blog/fragile/.

Spectacolul se desfășoară în două părți, una într-o locație secretă, iar a doua la CNDB. Accesul la partea 1 se face doar pe bază de rezervare la . Spectatorii cu rezervare vor avea asigurat locul și pentru partea a 2-a, în cea de a doua locație. Numărul maxim de spectatori în locațiile secrete este de 20 persoane/ reprezentație.

Conceptul și coregrafia: Cosmin Manolescu
Coregrafia și interpretarea: Giselda Ranieri, Tanja Andreeva, Cosmin Manolescu
Producător: Ștefania Ferchedău
Producător asociat: Laura Orlescu
Design lumini: Cosmin Manolescu

Producția
 ZonaD/ Compania Paradis Serial, Fundația Gabriela Tudor, în cadrul programului E-Motional

Cu sprijinul
Programul Cultura al Uniunii Europene, Administrația Fondului Cultural Național, Programul Bucureștii 555 al ARCUB, bursă a Fundației Bogliasco

Parteneri
Centre de Création Chorégraphique Luxembourgeois – TROIS C-L, Asociația Coregrafilor Profesioniști din Letonia, Fabrica de Movimentos

Finanțatori turneu
Institutul Cultural Român, proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, donatorii campaniei “E-Motional ultimul apel”

Mențiuni speciale

Spectacolul poate conține nuditate și interacțiune cu publicul.

Sari la conținut