fbpx

EveryBodyDance

Atelier
Cu Andreea Novac

Luni, 16 mai 2016 – vineri, 20 mai 2016, 19:00 – 21:00

© Alina Ușurelu

Info

EveryBodyDance este un atelier în care ne vom oferi timp pentru a explora şi crea mişcare personală, nouă, suprinzătoare, imprevizibilă şi în care vom provoca concepţiile proprii despre dans. Vom face toate aceste lucruri singuri, împreună cu un partener sau în grup, folosind ceea ce avem la îndemână: corp, gând, emoţie, energie, obisnuinţe, adevăruri personale, determinare, perseverenţă, curiozitate, generozitate. Pentru că toţi dansăm!

STUDIOUL DE DANS al Centrului Naţional al Dansului Bucureşti prezintă programul de cursuri de dans contemporan pentru adulți (neprofesioniști) în 2016, sub forma unor ateliere intensive desfășurate pe perioada a 5 zile, fiecare atelier propunând o tematică și o perspectivă diferită asupra dansului și mișcării.

08-12 februarie – Andreea Belu
22-26 februarie – Eduard Gabia
07-11 martie – Vava Ştefănescu
21-25 martie – Carmen Coţofană
04-08 aprilie – Mihaela Dancs
18-22 aprilie – Cristina Lilienfeld
09-13 mai – Momo Sanno
16-20 mai – Andreea Novac
06-10 iunie – Florin Flueraş
20-24 iunie – Paul Dunca

Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale “Dance a playful body”, “Pretend we make you happy”, “On tenderness” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinatate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan, compoziţie, improvizaţie, etc căci are o nevoie constantă de a afla. Creează coregrafie pentru film şi teatru.

Taxa: 280 lei/ atelier/ 5 ședințe

Înscrieri la adresa

Sari la conținut