fbpx

Eighty Five Percent Of What You Remember

  • Dans & performance
  • intrare liberă
  • În cadrul ReeDANS

60 min.

Info

ReeDANS, programul de rezidențe est-europene organizat de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, continuă cu ce-a dea doua participantă: Cristina Lilienfeld.

Haide la vizionarea unui work in progress a proiectului său de rezidență, pentru care lucrează timp de două săptămâni sub îndrumarea coregrafului ucrainean Viktor Ruban.

Proiect rezidență:

„Eighty Five Percent Of What You Remember”

„Este cu siguranță o tensiune între noi.Tu aștepți să îți creez stări, să te fac să simți, să te pierzi. Eu aștept să mă conectez la tine, să mă înțelegi. Tu vrei să te seduc, să te uimesc, să fiu altfel, altfel decât tine, altfel decât mine. Eu vreau să mă simt apreciată. Tu ai venit aici cu amintirile zilei de azi, eu nu am putut să gândesc nimic altceva în afara acestui moment, acum și aici. Vrei să te hipnotizez, să întrec limitele, să fiu originală. Eu vreau să îți pui probleme. Am încredere în tine, ai încredere în mine?” (Cristina Lilienfeld)

Extra info

Cristina Lilienfeld a studiat coregrafia și psihologia și caută în permanență punctul în care cele două discipline se întâlnesc. Din 2015 este membru al Asociației PETEC unde se axează pe producții în care lucrează interdisciplinar cu coregrafi, dansatori, artiști vizuali și muzicieni.

Spectacolele ei („Lay(ers), „Nu toți sunt eroi”, „Fapte vitejești”, „Moving Fields”) precum și cele în care dansează sau pentru care a semnat coregrafia („Coregrafie de grup”, “În trup”, „Dancer In The Dark”, „The Great Scheme of Things – concert Fierbinteanu” etc.) au fost prezentate atât în țară cât și în străinătate.

Cu
Cristina Lilienfeld

Parteneri
Fabrica de Pensule

Co-finanțat de
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut