fbpx

Descentrat 9. Întâlnirile indisciplinate

  • Intersecții
  • Intrare 10 lei – ceai plus altele

120 min.

Info

Paula Dunker, Farid Fairuz, Maria Mora, Cristian Nanculescu, Alice Venir şi invitații lor propun un cadru de reflecție și acțiune, o serie de întâlniri indisciplinate care au fost iniţiate plecând de la premisa că experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru ca dialogul să nu rămână un accident virtual. Fiecare întâlnire propune un nou format cu un alt specific și deschide spațiul performativ tuturor celor interesați și indisciplinați.

Invitați
Monica Jitariuc
este expert în comunicare integrată și specializată în social media. De 18 ani lucrează – atât de partea clientului, cât și de cea a agenției. Este educator social media și trainer. Susține inițiativele de luptă împotriva violenței domestice și pe cele care pot schimba în bine viața femeilor din România. Este preocupată de noile tehnologii și impactul lor asupra tuturor aspectelor vieții noastre.
La Descentrat va vorbi despre dragoste în vremea internetului în contextul în care azi 1 din 3 cupluri se cunosc online. Cum influențeaza social media felul în care agățăm, flirtăm, apoi ne iubim și ne construim relațiile și (hopefully not – relațiile care pornesc din online s-au dovedit a fi mai trainice decât cele din offline) ne despărțim?
//////////
www.monicatariuc.ro

Oana Maria
e solista formației Pœtrip, traducător și model de fotografie nud. Poetrip e un proiect jucăuș de muzică de improvizație care ajunge deseori în direcția de stand-up poetry, iar în cadrul întâlnirii Descentrat, Oana Maria a hotărât să-și facă pentru prima oară curaj pentru un performance de stand-up comedy. Tema? Cum să-ți păstrezi sănătatea mintală în relațiile pe termen lung și poliamorie.

Andreea Chirică – Andreea Chirică
este ilustrator și autor de bandă desenată. A publicat două romane grafice și colaborează regulat cu Scena9 și DOR. A expus în cadrul ComixConnection la Berlin, Zagreb, Ljubliana, Belgrad, la Kunstraum Walchetung Zurich, MNAC Bucuresti, Centrul Mora, Creart și Visual Kontact Cluj. În cadrul întâlnirii Descentrat va asculta cu atenție ce povestesc Monica și Oana și va desena live.

Descentrat. Întâlnirile indisciplinate – este un proiect susținut de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Sari la conținut