fbpx

Descentrat 8. Întâlnirile indisciplinate

  • Intersecții
  • + 16
  • Intrare 10 lei – ceai plus altele

120 min.

Info

Paula Dunker, Farid Fairuz, Maria Mora, Cristian Nanculescu, Alice Venir şi invitații lor propun un cadru de reflecție și acțiune, o serie de întâlniri indisciplinate care au fost iniţiate plecând de la premisa că experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru ca dialogul să nu rămână un accident virtual. Fiecare întâlnire propune un nou format cu un alt specific și deschide spațiul performativ tuturor celor interesați și indisciplinați.

Invitați
Dolly & Cristian
Doi, o poveste de dragoste, Dolly și Cristian sunt un duo acrobatic elegant și sportiv din București, cu o experiență de peste 15 ani în rutine complementare multiple de circ.
Pe parcursul carierei lor au colaborat cu numeroase circuri din întreaga lume, au avut turnee cu trupa lor, The Dolly Crețu Troupe, performand acrobație aeriană, act-uri de teeboard și banquine. Duetele lor sunt piese coregrafice romantice de gimnastică și dans.
Acrobat și performer echilibristic, dansatoare și Circus Belle, Crețu Maria Dolores este performer de circ, a treia generație, crescând în showbiz alături de familia ei.
Antrenat în gimnastica sportivă, cu o carieră atletică de peste 18 ani, Cristian Nicolescu s-a alăturat Circului Metropolitan București din dragostea pentru acrobații aeriene, echilibristică și dorința de a fi pe scenă.
http://dollycretu.com/

Sofia Zadar
Sofia Zadar e un alter ego suav, queer și radical apărut în București în primăvara lui 2018. Scrie eclectic, produce lo-fi, cântă la orice apucă (mai ales chitară și clape) și explorează afecte, identități și teme politice în experimente bedroom pop. În timpul liber îndeamnă patriarhatul la muncă emoțională.

Japanese inspired rope bondage cu Billie Rose și Leslie Moore.
De ce să te lași legat cu sfoară? De ce să încerci să legii pe cineva? Este o practică intimă, fizică, de explorare a corpului și a emoțiilor tale și a celuilalt. Unii se leagă pentru plăcere și curiozitate, alții pentru durere, dominare, masochism. Poate pentru sex, pentru extaz. Poate pentru ridicarea responsabilității cauzată de neajutorare. Sau poate pentru expunere sau poate chiar pentru umilință. Pentru unii e un sport. Alții creează fotografii, spectacole sau instalații de artă. Unii o fac ca să mediteze. Alții o transformă într-un ritual, o practică spirituală. Nu există un singur motiv pentru care să faci bondage. Dar foarte mulți dintre noi o fac pur și simplu pentru că suntem liberi să încercăm.
https://www.facebook.com/ropesandhappiness/

La fel cum călătoria personajelor din poveste este una inițiatică și întâlnirea echipei artistice s-a transformat într-un proces plin de provocări. Pregătirea spectacolului, devenită un adevărat laborator de creație, aduce la un loc artiști din diferite domenii, pentru care cartea a jucat rolul unui fir roșu în procesul tuturor de a ajunge la un limbaj comun.

Vă invităm să vă alăturați călătoriei lor și cine știe, poate pe drum vă veți găsi față în față cu voi înșivă.

Descentrat. Întâlnirile indisciplinate – este un proiect susținut de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Sari la conținut