Descentrat 7. Întâlnirile indisciplinate

  • Intersecții
  • Intrare 10 lei – ceai plus altele

120 min.

Info

Paula Dunker, Farid Fairuz, Maria Mora, Cristian Nanculescu, Alice Venir şi invitații lor propun un cadru de reflecție și acțiune, o serie de întâlniri indisciplinate care au fost iniţiate plecând de la premisa că experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru ca dialogul să nu rămână un accident virtual. Fiecare întâlnire propune un nou format cu un alt specific și deschide spațiul performativ tuturor celor interesați și indisciplinați.

Invitați
KICKBOXING INTIM cu Despina Maria Ilinca Iorga
Cum ni se modifică corpul atunci când practicăm intens un sport sau mai multe?
Cum influențează părerea celorlalți felul în care continuăm să practicăm un sport? Ne oprim? Îi oprim?
Despina invită spectatorii într-o stare colectivă în care să ne gândim la cum ne purtăm corpul în sport și în orice altceva.
Despina Iorga este cercetător și arhitect, recent stabilită la București. Practică acum KICKBOXING și alte nenumărate sporturi de performanță și de plăcere. În KICKBOXING INTIM e acompaniată de Jasmina Al-Qaisi, cercetătoare vizuală și poetă, Berlin-București.

Laura Craciun este medic specialist neurolog și doctorand în neuroetică.
Va aborda mecanismele de apărare dintr-o perspectivă neurocognitivă, încercând să le facă mai ușor de înțeles și, posibil, de modulat.
Deși circuitele neuronale ce coordonează reacțiile defensive sunt unele dintre cele mai vechi și primitive, conexiunile lor și reacțiile pe care le generează sunt complexe și au ecou în cotidianul fiecăruia.

Ardeja Fraga un smekeraș delicat de bucurești, născut în corpul unei fete, cu pofta de minimalism eclectic.
fost cântăreț de cor, producător și gangster autodidact, basist, toboșar, clăpar și chitarist amator.
atenție, se afișează cu mesaje obraznice împachetate în ambalaj dulce.

Descentrat deschide dialogul cu mai multe zone de manifestare şi practici diferite, care provin sau nu din mediul artistic. Fără să stabilizeze aria de interes într-o anumită zonă ideatică sau estetică. Descentrat aduce împreună oameni care vor să își manifeste și să îşi împărtășească interesele, devenind un nod de intersecție pentru conținuturi generate de către participanți.

Descentrat. Întâlnirile indisciplinateeste un proiect susținut de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Sari la conținut