fbpx

Descentrat 6. Întâlnirile indisciplinate

  • Intersecții
  • Intrare liberă

120 min.

Info

Paula Dunker, Farid Fairuz, Maria Mora, Cristian Nanculescu, Alice Venir şi invitații lor propun un cadru de reflecție și acțiune, o serie de întâlniri indisciplinate care au fost iniţiate plecând de la premisa că experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru ca dialogul să nu rămână un accident virtual. Fiecare întâlnire propune un nou format cu un alt specific și deschide spațiul performativ tuturor celor interesați și indisciplinați.

Eveniment realizat sub forma unui “Ceai Dansant ca Odinioară” împreună cu membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor CARP nr. 1 “Seniori”.
Va include: prezentarea revistei TRIBUNA PENSIONARILOR, dezbateri pe tema “Punte peste generaţii – dansul ca pe vremuri” şi alte surprize….
Printre invitaţi vor fi membrii CARP şi familiile lor.

Vă invităm alături de părinți, bunici, unchi şi mătuşi, propria băutură și cele mai bune vibratii.

Invitați
Vlad Stoica
Coughy – co-fondator al proiectului Discotecă – un colectiv de arheologie popsonică, al cărui scop este acela de a aduce la suprafață artefacte ale muzicii pop fabricate în România, cu focus pe intervalul anilor 1960-1990.

Ana Costea Costea
S-a născut la Iaşi, a făcut dans clasic de la vârsta de 6 ani până la formarea ca performer şi coregraf în cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti, secţia coregrafie. În prezent, are 34 de ani şi este fascinată de puterea Art- terapiei prin dans şi vindecarea emoţiilor negative.

Raj-Alexandru Udrea
Actor profesionist, performer, 24 de ani, a terminat Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, secția ”Arta Interpretării Caracterelor Dramatice”. Îi place sa lucrez cu oamenii și crede în educația și evoluția umană prin artă.

Descentrat deschide dialogul cu mai multe zone de manifestare şi practici diferite, care provin sau nu din mediul artistic. Fără să stabilizeze aria de interes într-o anumită zonă ideatică sau estetică, Descentrat aduce împreună oameni care vor să își manifeste și să îşi împărtășească interesele, devenind un nod de intersecție pentru conținuturi generate de către participanți.

Descentrat. Întâlnirile indisciplinateeste un proiect susținut de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Sari la conținut