fbpx

Delazero la Dans

  • Intersecții
  • Intrare liberă
  • În cadrul proiectului Dansuri de curte

11 ore

15.08.2021

duminică

10:00

Sala CNDB „Stere Popescu” (Mărășești, 80-82)

Info

Centrul Național al Dansului București (CNDB) devine vara aceasta un spațiu de întâlnire în care diferențele de vârstă, statut social, pregătire, cunoștințe și experiență sunt suspendate, iar dansul devine liantul care își propune să aducă laolaltă oameni foarte diferiți. CNDB lansează „Dansuri de curte”, un proiect în care curtea din Bd. Mărășești 80-82 va fi amenajată pentru a găzdui peste 40 de artiști care îți vor propune evenimente din zona dansului contemporan și a performance-ului, muzică live, arte vizuale și poezie. 

Mișcarea oferă corpului un teren creativ, ofertant și distractiv pentru a se exprima. Orice corp are nevoie de interacțiune și joacă. Atunci când ne jucăm devenim relaxați și creativi. 

Asociația Delazero te invită la o zi în care interacționezi prin mișcare sub forma unei petreceri. Plecând de la diverse tipuri de jocuri de societate, le vom aplica în dans, acompaniați de un DJ care se va juca cu ritmul și atmosfera petrecerii.  

Facilitatori: Camelia Neagoe, Filip Stoica, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija
DJ: Emil Vasilache

Programul activităților:

10 -11:30 | Atelier pentru copii 8-12 ani cu Camelia Neagoe si Filip Stoica (în interior / cu intervenții în curte, dacă nu e cald afara) – max. 10 participanți;

10:00 -11:30 – Atelier pentru copii cu vârsta între 8-12 ani coordonat de artista Camelia Neagoe; 

18:00-19:30 – Atelier pentru adulți coordonat de artistele Mariana Gavriciuc și Simona Dabija;

20:00-21:00 –  joc interactiv (powered by Playstation și coregrafii invitați). 

Producția
Centrul Național al Dansului București (CNDB)

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Știri

Sari la conținut