fbpx

Dansuri mici

  • Dans & performance
  • Intrare liberă

120 min.

© Alina Ușurelu

Info

CNDB prezintă o premieră pentru scena artistică din România: „Dansuri Mici”, primul spectacol autohton de dans contemporan cu interpreți de vârsta școlii primare. „Dansuri Mici” – recitalul Școlii performative pentru copii CNDB, ajunsă la a doua ediție de cursuri – e performat de micuți cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani și coregrafiat de artiștii Raluca Adomnicăi, Catrinel Catană, Smaranda Găbudeanu, Virginia Negru, Momo Sanno, Cosmin Vasile și regizoarea Amalia Olaru.

Punerea în scenă are și o componentă umanitară: spectacolul contribuie la susținerea terapiei pentru copiii care suferă de autism, spectatorii având posibilitatea de a face o donație către Asociația HELP Autism pe baza unei chitanțe de donație, care va fi înmânată acestora la intrare. 

„Dansurile Mici” vor avea loc joi, 20 decembrie 2018, de la ora 18.00, in Sala „Stere Popescu” din B-dul Mărășești 80-82. Intrarea este gratuită, iar înscrierile pentru participare se pot face, în limita locurilor disponibile; vă puteți rezerva locul completând un scurt formular, URL-ul din secțiunea Bilete/ Tickets, mai jos. 

Reamintim că intrarea la spectacol este gratuită, dar este necesară o rezervare în prealabil. Iar donația este desigur, opțională.

Școala performativă pentru copii este un program integrat de dans contemporan, practici corporale și educație artistică, o oportunitate unică în domeniul creativ din România care nu se regăsește în acest moment în oferta educațională a școlilor de profil și a instituțiilor publice sau private. 

Conceptul: Vava Ștefănescu
Coregrafia: Raluca Adomnicăi, Catrinel Catană, Smaranda Găbudeanu, Virginia Negru, Andreea David, Cosmin Vasile, Amalia Olaru
Light design: Alexandros Raptis

Cu
Teodora Chișiu, Ștefania Lăzărescu, Chira Munteanu, Lena Enache, Alexandra Sârbu, Catinca Daiculescu, Ilinca Daiculescu, Miruna Bordei, Petra Atudorei Ștefănescu, Daria Popescu, David Popescu, Maia Axinte, Eva Sur, Carina Mirea, Barbu Rățoi

Sari la conținut