fbpx

Dans. Tehnologie. Interactivitate. – 4th Skin

  • Dans & performance

60 min.

Info

Spectacol de dans intermedia pentru doi interpreți, 4th skin este un comentariu asupra efemerului, auto-explorării, iluziei de control și manipulare, folosind un punct de vedere care provoacă percepția privitorului asupra realității.

Identitatea, memoria și prezența corporală a cuiva intr-un context dat, interacționează cu limitele mișcării și ale tehnologiei.

Corpul uman devine interfață a interacțiunii și suprafață a expresiei vizuale, în același timp. Interdependența dintre performer, echipamentul de filmare și proiecția corporală, arată o altă perspectivă a relației dintre sine și lumea înconjurătoare.

Performance-ul 4th skin este parte din proiectului Dans. Tehnologie. Interactivitate, inițiat de Asociația Avmotional și finanțat de către Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – ARCUB / program cultural București 555, găzduit de Centrul Național al Dansului, București în parteneriat cu Muzeul Național de Artă Contemporană. A mai fost prezentat în 2013 la Festivalul Ars Electronica (Linz, Austria) și, în 2014 la Victoria Art Center și Muzeul Național de Artă Contemporană (București),Kinetica Art Fair (Londra, UK), SoundART (Koln, Germania), Unpainted Media Art Fair (Munchen, Germania) și la Post Screen Festival (Lisabona, Portugalia)

Conceptul și direcția artistică: Mihaela Kavdanska (RO)
Coregrafia: Dolma Jover Agullo (ES)
Real-time video & multimedia: Mihaela Kavdanska & Dolma Jover Agullo
Interaction design: Cristian Iordache / KOTKI visuals (RO)
Sound & live performance: Sorin Păun aka Randomform (RO)

Cu
Dolma Jover Agullo, Mihaela Kavdanska

Producția
Asociația AVmotional

Co-producția
KOTKI visuals & Interface Culture Lab (AT)

Sari la conținut